WK綜合論壇, WK综合论坛

查看:2758 回復:8 發表於 2017-11-2 09:56:27
累計簽到:9 天
連續簽到:1 天
楼主
VIP精品區,資源無限好賺金任務區,輕松賺金幣
加入VIP,享受高級特權宣傳賺金又升級,超級棒

大陆小姐价格趋势走向分析总结,大家可以了解一下 [複製鏈接]

以前稳囡几百元就可以食到件靓货,衣噶想食件好野又难又贵。
大概范围讲下衣噶D囡价格范围。唔知道价格葛师兄们就需要了解下啦,特别系内地食囡。

首先企街:以前50到100一次,衣噶100到150,后生少,中年妇女居多,大多数食唔多,况且卫生指数低
发廊:100到130,以前可以稳到正货,现在好少发廊啦,基本上清晒,不过出现左一滴按摩店,消费在
150到200一次,无服务

楼凤:300到400一次,衣噶后生葛大多数升价500或者600,身材好靓女D葛800到1500一次,都系无咩服务老三样居多
以前桑拿价格6、7、8、9、10、价格越高,身材越好囡越正,衣噶有少部分无甘靓女以前做过桑拿葛做楼凤,价位系
700到1000两次,无经理中介,而有经理中介葛,价位在1000到1600两Q,质量还算可以。质量比较高葛1800以上啦

东莞桑拿:价位上面大概提过,现在东莞深圳桑拿,几乎稳唔到以前莞式服务,水床等等,广州有暗房桑拿,半套或者全套
消费三百多到五百左右,房间属于暗房看不清技师样貌,所以你玩葛系二十几岁定西三十几岁又或者四十出头个技师都有可能
对于我来讲绝对五多想玩呢种。

酒吧夜总会KTV:酒吧消费五洗讲,分分钟洗几千未必食到囡,夜总会KTV,可以稳囡坐台或者买出街,坐台最低都要500起
带出去的便宜的过夜可能两千几搞定,贵葛坐台可能都已经成千蚊,带出去比多一两千可能都系只得一Q或者两Q,当然沟到囡
就系自己本事唔洗钱,沟唔到米贵罗,稳米过夜起码都好几千罗,呢种类型重要根据唔同场唔同消费,低端场同高端场区别唔系几千
就系上万葛区别,打多适合应酬安排客户同米土豪老板富二代玩呢味野。

援交:网站都睇过,一两千蚊一Q或者两Q,有D包时间几千,最重要一点,未必有相片睇,见到好多时候可能遇到好难食都要勉强食落去葛。
有D人吾中意就直接走人,基本上约去酒店。当然靓女都会有好多援交,学生或者白领或者其他兼职类型,质素好葛以前两千几就可以搞一Q,
衣噶见到好多四五K,有D离谱葛可以开更高,过夜基本上万起,见过微博上有援交囡过夜开价10000到15000,土豪老板的确多,只要囡囡微博
发一条缺钱或者想买乜嘢,好多钱多人傻葛就送晒礼物氹女仔开心,当中D野我就五讲啦,我只可以提醒大家一个词语(心机婊)自己去体会啦
衣噶葛援交同以前葛援交区别大好多,年龄低龄化,十几岁就援交啦,初中到大学。。。。初中开始蒲夜场酒吧啦。。

外围女:网上讲的最多葛,消费价格基本上听过葛都知道3000到5000起步搞一次,过夜一万起啦,类型都系D模特,学生,空姐,网红,白领之类
见过真明星五出名葛几万甚至十几万过夜,不过应该睇人。自己都有老板好外围呢种,有D素质的确好过,不过一般人就真系食五起啦。。

再高葛无谓就系D一线二线明星啦,呢D香港都要娱乐杂志都有提到一D明星,几十万上百万陪一晚,真假大家自己去了解啦

以上就系现在消费D囡大概价格范围,具体就系唔同地区唔同场地唔同人啦。
收藏收藏 贊贊(0)
把本文推薦給朋友或其他網站上,每次被點擊增加您在本站積分︰1宣傳
桃妖视频站,海量在线视频任你播
累計簽到:1316 天
沙发
總之而家大陸D女個個都吊高黎賣
累計簽到:2 天
板凳
有联系方式吗?
累計簽到:2 天
連續簽到:2 天
地板
联系方式呢?
累計簽到:3 天
经过东莞一轮一轮彻底扫黄后。。。宜家水涨船高
好贴!的确紧贴市场,而且分析得好全面!强!
只想知现在广州哪有~
衣噶D囡逼都系镶金

回復樓主 親!! 現在是後半夜!妳失眠啦?餓啦?通宵加班?還是想WK啦?

分享同時學會感恩,一句感謝的話語,就是最大的支持!  歡迎交流討論